Udobnost za moj dom

Razvijte svoje poslovanje – pridružite se Vaillant mreži poslovnih partnera

Tražite snažnog partnera koji će Vas pratiti? Kao Vaillantov partner iskoristite 150 godina iskustva vodeće firme na području grejanja, hlađenja i ventilacije. Saznajte više o prednostima članstva u našem timu – poput stručnih obuka, tehničke podrške, brzog pristupa rezervnim delovima i mnogim drugim.

Profesionalac i zaposlenik Vaillant-a se pozdravljaju šakom.

Zajedno smo jači - postanite deo našeg tima.

Želite se fokusirati na rast svog poslovanja. Dozvolite da vam pružimo podršku u vašim svakodnevnim zadacima našom tehničkom stručnošću. Iskoristite naš veliki portfolio proizvoda i ceo niz usluga i alata koji olakšavaju vaš svakodnevni rad. Snažnim partnerskim odnostom osiguravamo resurse kako bismo vaše svakodnevno poslovanje ne samo olakšali, već i učinili profitabilnijim.

Regionalni prodajni predstavnici

Naši prodajni predstavnici su vaše kontakt osobe koje vas podržavaju u svim fazama prodajnog procesa naših proizvoda i usluga.

Vaillant Akademija

Postanite profesionalac: kroz Vaillant akademiju ćete naučiti sve što je potrebno za savetovanje, planiranje, instalaciju i servis.

Servisna podrška

Vailantova ovlašćena servisna mreža u celoj Srbiji je poznata kao najbrojnija i najprofesionalnija servisna organizacija.

Vaillantovi distributeri

Naši distributeri garantuju brzu dostupnost proizvoda.

Postanite deo tima.

Samo ste korak daleko od toga da unapredite svoje poslovanje kao Vaillantov partner.

Partnerstvo na koje možete da računate

Uz stručnu podršku pružamo vam i kompletan program proizvoda za sve potrebe sistema za grejanja, hlađenje i ventilaciju. Pojednostavite vaše svakodnevno poslovanje uz naše digitalne alate i usluge za brza i ciljana rešenja. Šta možete da očekujete kao naš poslovni partner:

Instalater i tehničar za servisiranje Vaillant postavljaju toplotnu pumpu.

Alati za planiranje.

Naši alati za planiranje osiguravaju da ostanete dobro organizovani tokom svih faza planiranja. Bilo da je u pitanju pristup dokumentima specifičnim za klijenta ili sastavljanje savršene ponude: sa našim alatima uvek ste korak ispred.

Vaillant Akademija.

Nudimo razne programe stručnih obuka, kako biste svoj posao obavljali što efikasnije. Posetite obuke na licu mesta ili koristite naše online sadržaje koji vam omogućuju da unapredite svoje znanje kad i gde god želite.

Spisak ovlašćenih servisa

Brzo i jednostavno pronađite najbližeg ovlašćenog servisera putem spiska ovlašćenih servisa na našoj internet stranici.

Upravljanje potencijalnim klijentima.

Upravljanje potencijalnim klijentima je ključni deo vaše profesije. Korišćenjem našeg raznovrsnog seta digitalnih alata, postaje mnogo lakše, a vaše savetovanje efikasnije.

Reklamni materijal.

Našim poslovnim partnerima nudimo mogućnost brendiranja vozila i poslovnih prostora kako bi bili prepoznatljivi kao Vaillantov partner.

Postprodajna usluga koju vi i vaši klijenti zaslužujete.

Navikli ste se na našu dobru prodajno-tehničku podršku. Naravno, to se nastavlja i nakon prodaje i inslatacije. Kao našeg poslovnog partnera, podržavamo vas sa širokom mrežom ovlašćenih servisa, kvalitetnom uslugom rezervnih delova, snažnim alatima za praćenje i dijagnostiku. Naše partnerstvo osigurava da pružite vašim klijentima najbolji kvalitet. Možete da se bezbrižno usmerite ka svom sledećem projektu i dobijete brzu podršku kada vam je potrebna.
Instalater traži rezervne delove.

Pouzdano i sigurno

Sa našom snažnom mrežom, možete pružiti najbolju moguću uslugu svojim klijentima.
  • Pružite svojim strankama brzu podršku zahvaljujući brzom pristupu rezervnim delovima
  • Koristite naš online katalog rezervnih delova, kako biste brzo i lako pronašli odgovarajući rezervni deo
  • Nabavite rezervne delove čak i 15 godina nakon ugradnje.
Aplikacija za lojalnost na pametnom telefonu.

Nagrađujemo vašu lojalnost: Vaillant Excellence Partner Program (VEP)

Postanite član našeg besplatnog partnerskog programa i iskoristite dodatne pogodnosti: sakupljajte bodove za svoje instalirane uređaje i zamenite bodove za vredne nagrade. Vaillantov partnerski program savršen je za sve instalatere koji žele da iskoristite 150 godina Vaillantovog iskustva i uz to još budu i nagrađeni.

Registrujte se kao Vaillantov partner

Registrirajte se u samo nekoliko koraka i pristupite zaštićenom delu myVAILLANT pro stranica. Tu ćete pronaći sve relevantne informacije i alate, kao i pristup Vaillant akademiji.
0
1

Registrujte svoju firmu.

Registrirajte svoju firmu putem kontakt formulara u samo nekoliko koraka.
0
2

Provera unetih podataka.

Vaillant proverava Vaš zahtev.
0
3

Prijem pristupnih podataka.

Nakon što je vaš zahtev odobren, primićete e-mail sa aktivacionim link putem kojega ćete kreirati svoju sopstevnu lozinku.